لیتوانی، استارت آپ Revolut را 3.5 میلیون یورو به دلیل عدم رعایت قوانین و مقررات جریمه کرد.

روولوت در سال 2015 با این هدف تأسیس شد که کاربران بتوانند با استفاده از کارت‌های پیش پرداخت و اپلیکیشن موبایل، در سفرهای خارجی بدون پرداخت کارمزدهای سنگین بانکی، پول تبادل کنند و به نوعی جایگزینی ساده و ارزان‌تر برای برای خدمات بانکی سنتی بود.
در سال 2017، بانک روولوت سرویس جدیدی به نام Revolut Business معرفی کرد که به کسب و کارها اجازه می‌داد حساب‌های چند ارزی ایجاد کنند و در بیش از 25 ارز مختلف به سادگی تبادلات مالی انجام دهند. همچنین در این دوره قابلیت معامله ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین به خدمات این پلتفرم اضافه شد.
در سال 2022 این شرکت مجوز فعالیت به عنوان بانک را در کشورهای اروپایی دریافت کرد. روولوت اکنون بیش از 50 میلیون کاربر در سراسر جهان دارد و خدمات متنوعی از جمله بیمه، وام، مدیریت هزینه‌ها و معامله ارزهای دیجیتال ارائه می دهد.
بانک Revolut یکی از پیشرفته‌ترین و محبوب‌ترین نئوبانک‌های جهان است که نقش پررنگی در تسهیل خدمات بانکی آنلاین و بین‌المللی ایفا می‌کند. کاربران می توانند حساب‌های چند ارزی ایجاد کنند و به راحتی در بیش از 30 ارز مختلف تراکنش داشته باشند، از انتقال‌های بین‌المللی با کارمزد پایین گرفته تا استفاده از کارت‌های اعتباری مجازی و فیزیکی.
حال به تازگی بانک مرکزی لیتوانی، غول فین‌تک بریتانیایی (Revolut) را به دلیل عدم رعایت استانداردهای مبارزه با پولشویی (AML) 3.5 میلیون یورو (3.83 میلیون دلار) جریمه کرده است. این بزرگترین جریمه‌ای است که تا کنون توسط رگولاتوری صادر شده است.
در بررسی‌هایی که از Revolut که تحت مجوز بانکداری لیتوانیایی در اتحادیه اروپا فعالیت می‌کند، صورت گرفت، ضعف‌هایی در نظارت بر فعالیت‌ها و تراکنش‌های مشتریان در آن کشف گردید.
بر اساس بیانیه‌ای که منتشر شد، این جریمه به دلیل نقص‌های جدی در پروتکل‌های رعایت مقررات مربوط بهAML شرکت Revolut از جمله شکست این شرکت در نظارت بر تراکنش‌های تجاری و کشف یا بررسی تراکنش‌های مشکوک صورت گرفت. به گفته بانک مرکزی، این کمبودها باعث شد که revolut نتواند معاملات بالقوه غیرقانونی را به درستی شناسایی کند.
یکی از سخنگویان Revolut گفت که این شرکت فوراً به نقاط ضعف شناسایی شده رسیدگی کرده و از نزدیک با رگولاتوری‌های لیتوانیایی برای تقویت چارچوب انطباق خود همکاری کرده است.
Revolut یک قرارداد تسویه حساب با بانک مرکزی لیتوانی امضا کرد و از آن زمان اقداماتی را برای رفع نواقص شناسایی شده به اجرا گذاشته است. رگولاتور گفت که این جریمه بر اساس شدت تخلفات و درآمد شرکت Revolut Holdings Europe محاسبه شده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.